Voel Je Ontspannen

Pedicure

Voetverzorging

Speciale voetmassage naar keuze met extra aandacht voor de verzorging van de voeten.

  • Spa Pedicure € 35,00
  • Manicure en Spa Pedicure € 55,00

Smoothing Pedicure

Beginnend met een Mineral Herbal Bath, gevolgd door een zachte massage en exfoliatie met Body Liquid Lufra. Nadat nagels en nagelriemen zorgvuldig zijn bijgesneden en gevormd, worden de hielen behandeld met de All Spice Berry Sole Solution. Als laatste een traditionele onderbeenmassage met Body Smoother lotion die je huid zijdezacht laat aanvoelen.

IceDancer Pedicure

Je voeten wachten al lang op deze verjongende pedicure. Zeg ahh… tegen een warm bubbelbad samen met Mineral Herbal Bath. Daarna een zachte massage en exfoliëren met Walnut Husk Liquid Body Ufra. Terwijl er genoten wordt van de reguliere pedicure onderdelen, is een kuitmassage met de verkwikkende Icedancer en stomende handdoek toegevoegd om de vitaliteit te herstellen en de benen te stimuleren. Droge hakken worden ook behandeld met een all Spice Berry Sole Solution. Als laatste nog zachte maar intense hydraterende Baobab Body Butter voor de ultieme ervaring.

Firewalker Pedicure

Hydrateert de hele dag door voor een gladde en gezond ogende huid. De Firewalker pedicure zorgt ervoor dat je voeten en benen heerlijk aanvoelen. Dit komt door het gebruik van Herbal Mineral Bath, een mix van Grapefruit Body Bar en Walnut Body Lufra Exfoliating en om het af te maken de Rivitalizing. Een IceDancer beenmassage en een warme handdoek om uw pedicure-ervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen. Samen met onze meest bekende Sole Solution hielbehandeling, zullen massagetechnieken met vinger drukpunten samen met Firewalker Cream alle vermoeidheid wegnemen. Als laatste nog de ultieme zachte Baobab Body Butter.